[Ossm-members] Ѓубриња, корпи, канти... за отпадоци де

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jun 22 15:18:47 UTC 2004


Tomislav Markovski wrote:

>ЦД креатор и не е така лошо.
>
>  
>
Блах...CD Creator е најкул. Не дека името е којзнае какво туку дека си е 
оригнално. Се сложувам, имиња на програми (исто како и на луѓе, 
предмети, градови итн. во македонскиот јазик) да не се преведуваат..и 
јас се интересирам за Filesystem дали има превод? Исто така дали е 
преведен зборот Incremental или да користам Инкрементално/а ?

Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list