[Ossm-members] Слободен софтвер во Кочани

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jun 22 15:16:04 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Со оглед на тоа дека во сабота треба да се оди во Кочани најдобро би 
> било да расчистиме некои работи.
>
> 1. Излезе дека има доста заинтересирани луѓе од Скопје. Јас имам кола 
> и кај мене се пријавени Стојмир и Томе, значи има место за уште еден. 
> Најдите уште една кола и ќе праиме Free Software караван. :)

Да, караванот има претставник и од Битола. Ќе оди една кола (и тоа баѓи 
убава :)) и од Битола сите што сакаат нека повелат има слободни уште 3 
места плус багаж и хауба за тој што нема проблем со ветер и има кацига..

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list