[Ossm-members] Re: Слободен софтвер во Кочани

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jun 22 17:55:53 UTC 2004


На 22 јун 2004 (вторник), Arangel Angov напиша:

> Со оглед на тоа дека во сабота треба да се оди во Кочани најдобро би 
> било да расчистиме некои работи.

Ако се најдат уште тројца ќе земам и јас кола. Ама не сум сигурен за
останување два дена.

Знаете ли за преноќиште во Кочани и колку пари е спиење?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list