[Ossm-members] MK Recnikot e onlajn

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jun 22 15:21:10 UTC 2004


Ivan Stojmirov wrote:

>
> 2) Паралелно со тоа, пожелно е да се направи и софтвер за Windows и 
> Linux кој би ја содржел базата (можеби и со automatic uptade би ја 
> ажурирал)

Count Gemidjy for the software...имам работено со MySQL бази во 
апликации мислам ако се сложите да биде средено програмче изработено со 
Qt еве се пријавувам. Плус Qt е и мултиплатформско...само нема да можам 
во наредните 3 недели да почнам. Понатаму да...

Поздрав,
Александар

П.С.
Ова е понуда се разбира, ако мислите дека GTK+- ќе заврши подобра работа 
воопшто нема да се бунам :) ЧаоMore information about the Ossm-members mailing list