[Ossm-members] Re: Слободен софтвер во Кочани

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jun 23 00:04:58 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:

>Ако се најдат уште тројца ќе земам и јас кола. Ама не сум сигурен за
>останување два дена.
>  
>

Ете има луѓе.

>Знаете ли за преноќиште во Кочани и колку пари е спиење?
>  
>

Какво преноќиште, јас тргам сабајле се враќам вечер. Ене го кај е. :)

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list