[Ossm-members] Re: Слободен софтвер во Кочани

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jun 22 23:40:45 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

>
> Какво преноќиште, јас тргам сабајле се враќам вечер. Ене го кај е. :)
>
Да, и јас се враќам вечер..морам
Него, Владимир: Дали може да го видиме флаерот како screenshot? Го имаш 
на компјутер?

Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list