[Ossm-members] anaconda

Blagoja Gjakovski agitator at bagra.org
Tue Jun 22 18:04:35 UTC 2004


Само накратко да ве известам дека е во тек преводот на anaconda
инсталациската програма на Red Hat - Fedora Core.
Се надевам дека во следната верзија (Fedora Core 3) ќе имаме
инсталација на македонски јазик.
Ако сака некој да ми помогне во преводот......нека пише на листава или
нека ми прати мејл.

Поздрав,
Баже
--
agitator[@]bagra.org
http://agitator.curvedspaces.com/More information about the Ossm-members mailing list