[Ossm-members] anaconda

Томислав Марковски herrera at users.sourceforge.net
Tue Jun 22 18:21:59 UTC 2004


On вто, 2004-06-22 at 20:04, Blagoja Gjakovski wrote:
> Само накратко да ве известам дека е во тек преводот на anaconda
> инсталациската програма на Red Hat - Fedora Core.
> Се надевам дека во следната верзија (Fedora Core 3) ќе имаме
> инсталација на македонски јазик.
> Ако сака некој да ми помогне во преводот......нека пише на листава или
> нека ми прати мејл.

Баже, кога веќе преведуваш федора кор (браос), сигурно си забележал дека
некои датотеки се преземени од мене или уфо. Јас го преведов денес
redhat-menus, а ќе ги средиме и останатите. Баш ми е мило што токму
анаконда ја преведуваш зашто тоа е и најобемно.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list