[Ossm-members] Re: Re: Кај Глиша во кола?

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Fri Jun 25 12:08:35 UTC 2004


On пет, 2004-06-25 at 13:55, Aleksandar Balalovski wrote:
> Жалам меѓутоа да се договориме дефинитивно кој се ќе оди. Да не испадни 
> дека само јас од Битола ќе заминам и таму со владо да си презентираме :) 
> Дајте кажете кој се ќе оди за сигурно!

Де бе, ќе има лујџе без гајле. И нема да бидеш сам од Битола. Јас
откажав свадба (не моја) за да одам.

-- 
Томислав Марковски

Trouble always comes at the wrong time.

More information about the Ossm-members mailing list