[Ossm-members] anaconda

Blagoja Gjakovski agitator at bagra.org
Wed Jun 23 00:06:34 UTC 2004


>Баже, кога веќе преведуваш федора кор (браос), сигурно си забележал дека
>некои датотеки се преземени од мене или уфо. Јас го преведов денес
>redhat-menus, а ќе ги средиме и останатите. Баш ми е мило што токму
>анаконда ја преведуваш зашто тоа е и најобемно.


Ок, супер значи не сум сам :)
Го видов твоето име како Translator пријавен на
http://elvis.redhat.com/cgi-bin/i18n-status
Туку штом почнавме муабет....кажи како во anaconda/lang-table
датотеката на cvs серверот да додадеме Macedonian.....?

Поздрав
--
agitator[@]bagra.org
http://agitator.curvedspaces.com/More information about the Ossm-members mailing list