[Ossm-members] Ѓубриња, корпи, канти... за отпадоци де

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Tue Jun 22 22:03:39 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:
> On вто, 2004-06-22 at 17:18, Aleksandar Balalovski wrote:
> 
> Incremental = растечко

Ама во смисла на INcremental Backup како ќе се преведе растечки бекап ?? 
мене ми личи така доста вештачки. Ама сепак сеуште не ми текнува на 
посоодветен превод во тој контекс.
More information about the Ossm-members mailing list