Re: [Ossm-members] Re:Слободен софтвер во Кочани

Milan Gjorchevski misheg at mol.com.mk
Wed Jun 23 00:16:09 UTC 2004


> Него, Владимир: Дали може да го видиме флаерот како screenshot? Го имаш
> на компјутер?


Повелете :) Не примам замерки :) Се зезам, се надевам дека е океј...
При првото праќање на двете страни, незнаев дека може максимум 40 КВ да се
пратат...па еве смалено, незнам колку се гледа...

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: flaer-predna1.jpg
Type: image/jpeg
Size: 27561 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040623/1ff7cd78/attachment.jpg>


More information about the Ossm-members mailing list