[Ossm-members] anaconda

Tomislav Markovski herrera at users.sourceforge.net
Wed Jun 23 06:22:28 UTC 2004


On сре, 2004-06-23 at 02:06, Blagoja Gjakovski wrote:
> Туку штом почнавме муабет....кажи како во anaconda/lang-table
> датотеката на cvs серверот да додадеме Macedonian.....?

Ааа, тоа ќе ти каже уфо, зашто ми тврдеше дека можело со тековниот
статус да правиме commit/add/update во cvs-то. Јас не успеав, но ќе
пишиме на листата и ќе прашаме ко првачиња како се прави тоа :)

Него, мене наутилус преводот ми прави проблеми со кбабел. Ми дава грешка
при снимање дека фали хедер plurals=EXPRESSION и nplurals=INTEGER. Иако
ми е подесено три вида на множини.
Може некој да ми објасни?

-- 
Томислав Марковски

You mentioned your name as if I should recognize it, but beyond the
obvious facts that you are a bachelor, a solicitor, a freemason, and
an asthmatic, I know nothing whatever about you.
		-- Sherlock Holmes, "The Norwood Builder"

More information about the Ossm-members mailing list