[Ossm-members] Re:Слободен софтвер во Кочани

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed Jun 23 01:31:09 UTC 2004


Milan Gjorchevski wrote:

>Повелете :) Не примам замерки :) Се зезам, се надевам дека е океј...
>При првото праќање на двете страни, незнаев дека може максимум 40 КВ да се
>пратат...па еве смалено, незнам колку се гледа...
>  
>
ZAKON !!More information about the Ossm-members mailing list