[Ossm-members] Re:Слободен софтвер во Кочани

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Wed Jun 23 13:47:03 UTC 2004


Milan Gjorchevski wrote:

> Секогаш може да се направи invert на сликата пред да се принта во 
> печатница, така да позадината ќе дојде бела, а буквите црни, или да се 
> направи grayscale, или да се принта во една, две, три бои, фул колор. 
> Ни јас незнаев како ќе се принта, и каква е финансиската конструкција. 
> Ако неможе да се испринта вака, само нека се напраи invert и нека се 
> прати на копир, и нема да биде воопшто лошо, или нека ми кажат, јас ќе 
> го направам.
>
btw, туксот е стварно закон !
More information about the Ossm-members mailing list