[Ossm-members] Re: Кај Глиша во кола?

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Thu Jun 24 20:40:40 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Georgi Stanojevski напиша:
>
>> Значи по 375 денари повратна карта.
>> До сега никој не се пријави, сега уште помалку. :)
>>
>
> Па еве го Зоки, бара кој ќе иде цело време а некако вие двајца ко да 
> не си ги читате мејловите...
>
>
Да. И јас сум за. И не се проблем парите т.е. повратна карта ако се 
вракате во недела?? Кажете да се чуеме и да се договориме ок? зошто 
времето минува. Поздрав.
Зоки


More information about the Ossm-members mailing list