[Ossm-members] Re: Re: Кај Глиша во кола?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Jun 25 10:51:57 UTC 2004


На 24 јун 2004 (четврток), Зоран Димовски напиша:

> Да. И јас сум за. И не се проблем парите т.е. повратна карта ако се 
> вракате во недела?? Кажете да се чуеме и да се договориме ок? зошто 
> времето минува. Поздрав.

За жал јас не доаѓам. :(

Имам некој вирус или што и да е и стомакот ужасно ме боли со сите пропратни
ефекти. Мислев дека ќе ми помине ама нема абер. :(

Еве со Уфо ти можеш таман да одиш.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list