[Ossm-members] Re: Re: Кај Глиша во кола?

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri Jun 25 11:55:53 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>За жал јас не доаѓам. :(
>  
>
Жалам меѓутоа да се договориме дефинитивно кој се ќе оди. Да не испадни 
дека само јас од Битола ќе заминам и таму со владо да си презентираме :) 
Дајте кажете кој се ќе оди за сигурно!

>Имам некој вирус или што и да е и стомакот ужасно ме боли со сите пропратни
>ефекти. Мислев дека ќе ми помине ама нема абер. :(
>  
>
Че ти мине...јади леблебии ;)

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list