[Ossm-members] ОССМ во Кочани

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 28 00:20:34 UTC 2004


Здраво,

Сите што не дојдовте се заебавте. Голема кригла скопско беше 50 денари. :)

Имаше интерес и без многу мака убедивме двајца сопственици на интернет 
кафеа да мигрираат на GNU/Linux.

Слики (со лош квалитет) овде: http://ufo.softver.org.mk/kocani.html

Ако не ме мрзи вечерва ќе составам и едно текстче па ќе го објавам на 
linux.net.mk.


И да, им благодарам за поддршката на момците од LUGOLA.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list