[Ossm-members] Re: ОССМ во Кочани

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Jun 28 12:42:10 UTC 2004


Vladimir Stefanov wrote:

>
> Фала на пофалбите. Повелете и друг пат. Сега Битола е на ред ;-)
> Поздрав 

Ќе смислиме нешто во секој случај да ве надминеме. Ама ако сакаме ќе 
треба да се потрудиме :) ..
Добро, а кај се „гореспоменатите“ жени, сателити? Јас ниедна не видов 
(знам, ќе речите „Што не остана!“),
освен тие едни две тетки горе на балконот во Киното...мислам дека им 
беше многу досадно, хахаха

Плус едната му се пушти на уфо (ако добро сфатив) :D

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list