[Ossm-members] Сајт на денот во денешно "Време" - Македонски Линукс

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed Jun 30 10:59:05 UTC 2004


On сре, 2004-06-30 at 12:39, savica at mt.net.mk wrote:
> Во денешното издание на "Време" на задната страница, во рубриката "Сајт 
> на денот" има статија за linux.net.mk. Повеќе можете да прочитате на:http://www.vreme.com.mk/index?nid=7316Она што ме изненади и, до некаде налути, е тоа што имаат упатени неколку критики 

Сељачиште! Повелете реплицирајте на неговата сторија на веб страната.

-- 
Томислав Марковски

	"And we heard him exclaim
	 As he started to roam:
	 `I'm a hologram, kids,
	  please don't try this at home!'"
	-- Bob Violence
-- Howie Chaykin's little animated 3-dimensional darling, Bob Violence

More information about the Ossm-members mailing list