[Ossm-members] Сајт на денот во денешно "Време" - Македонски Линукс

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Jun 30 11:11:23 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:
> On сре, 2004-06-30 at 12:39, savica at mt.net.mk wrote:
> 
>>Во денешното издание на "Време" на задната страница, во рубриката "Сајт 
>>на денот" има статија за linux.net.mk. Повеќе можете да прочитате на:http://www.vreme.com.mk/index?nid=7316Она што ме изненади и, до некаде налути, е тоа што имаат упатени неколку критики 
> 
> Сељачиште! Повелете реплицирајте на неговата сторија на веб страната.

Не ви се чини дека овој е истиот автор од:

http://www.agora.org.mk/napis.asp?lang=mac&rubrika=2&id=262

?-- 
(c) 2003 De Ja Vu Inc.  (c) 1994 De Ja Vu Inc.More information about the Ossm-members mailing list