[Ossm-members] Сајт на денот во денешно "Време" - Македонски Линукс

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed Jun 30 17:22:22 UTC 2004


Ivan Stojmirov wrote:

> Не ви се чини дека овој е истиот автор од:
>
> http://www.agora.org.mk/napis.asp?lang=mac&rubrika=2&id=262

А колку новинари чекаат работно место... Ако тате има подлабок џеб ќе те 
стави во Телеком како администратор и диплома ќе имаш.
Уште еден трул и досаден пример е човекот што ја напиша оваа сторија..More information about the Ossm-members mailing list