[Ossm-members] Re: Сајт на денот во денешно "Време" - Македонски Линукс

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 30 19:27:29 UTC 2004


На 30 јун 2004 (среда), Томислав Марковски напиша:

> > Во денешното издание на "Време" на задната страница, во рубриката "Сајт 
> > на денот" има статија за linux.net.mk. Повеќе можете да прочитате на:http://www.vreme.com.mk/index?nid=7316Она што ме изненади и, до некаде налути, е тоа што имаат упатени неколку критики 
> 
> Сељачиште! Повелете реплицирајте на неговата сторија на веб страната.

Линкот дајте го пак мене не ми работи?

И зашто не сум ја примил пораката оригинална од Савиќ?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list