[Ossm-members] Re: Сајт на денот во денешно "Време" - Македонски Линукс

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 30 19:35:45 UTC 2004


На 30 јун 2004 (среда), Томислав Марковски напиша:

> Сељачиште! Повелете реплицирајте на неговата сторија на веб страната.

Се снајдов.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list