[Ossm-members] Re: Linux Kernelкомпајлирање

Georgi Georgi
Mon Mar 1 01:33:39 UTC 2004


ip напиша:

>> Што ќе му е Enterprise edition за дома?
>
> Може има Athlon64 процесор! Red Hat Enterprise Linux WS е една од ретките
> дистрибуции што веќе има поддршка за новиве процесори, без додатно ебавање
> со компајлирање!

Нема врска! Aко нејќе да се ебава нека плати, други луѓе се ебавале и
ти наплаќаат.

п.с. не зборaм веќе за ВаскоМ.

Зборам општо за сите. Употреба на украден софтвер е исто како и возење 
на крадена кола. 

За Windows и затворени програми, мање више, многу ми е гајле пошто не ти 
даваат избор. 
Ми смета ширење на пиратски верзии на linux дистрибуциите пошто тука 
имаш избор за безпари да го направиш истото ако сакаш.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list