[Ossm-members] Gnome 2.6

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Mar 8 19:30:35 UTC 2004


Излезе првата бета на Gnome 2.6. Се што ве интересира можете да 
прочитате овде:
http://mail.gnome.org/archives/desktop-devel-list/2004-March/msg00108.html

btw, не се обидувајте да најдете апдејт на некој македонски превод, 
затоа што нема. :)

Кој сака да помогне со средување на сегашниот превод и допреведување на 
Gnome 2.6 десктоп апликациите нека се пријави кај стојмир на stojmir at 
linux.net.mk.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list