[Ossm-members] Re: Неколку прашања

Томислав Марковски tome at set.com.mk_
Fri Mar 19 10:20:39 UTC 2004


misos wrote:
> Најверојатно.. Инаку каде можам да го спуштам UniCyr-8x16.psfu

Го имаш во првото CD на slack во пакетот consolefonts ако не се лажам. 
Знам дека и кај мене го немаше на почеток, ама после му турив све, и го 
имаше.

> Алтернатива?

Nautilus (под X) заеби тоа конзолата, јест да може све и чуда прави, ама 
нема f**king taskbar :-)

> | инсталирај sudo и научи да го користиш за тоа што ти треба.

sudo makes ignorant users...More information about the Ossm-members mailing list