[Ossm-members] Re: Неколку прашања

Igor Popovski igormk at freemail.org.mk
Thu Mar 18 15:46:29 UTC 2004


Danko Ilik напиша:

> Патем, ако некој се разбира од цртање фонтови, може да ми помогне да ги 
> ги средиме urw фонтовите да имаат љ и њ, и така да имаме асални 
> векторски слободни фонтови.

Ај пушти ми еден фонт да пробам дали може со FontLab да се едитираат и 
снимаат во истиот формат! Ако може, ќе ги направам!More information about the Ossm-members mailing list