[Ossm-members] Добра финта

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Mar 23 09:31:19 UTC 2004


Можеби забележавте дека во Firefox, flash анимациите се очајно спори. За 
да ги убрзате додадете ја во стартната скрипта „firefox„ следната линија:
export FLASH_GTK_LIBRARY=libgtk-x11-2.0.so.0

Разликата е драстична.
ВладоMore information about the Ossm-members mailing list