[Ossm-members] Добра финта

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Mar 24 12:05:14 UTC 2004


> Можеби забележавте дека во Firefox, flash анимациите се очајно спори.
> За да ги убрзате додадете ја во стартната скрипта „firefox„ следната
> линија: export FLASH_GTK_LIBRARY=libgtk-x11-2.0.so.0
>
> Разликата е драстична.

fu**ing shit стварно ... само ова пак не го решава проблемот со кирилица 
во flash-от (барем така ми личи).


уште Java-та да ја направат да користи GTK2 и ALSA

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      0 and 1. Now what could be so hard about that?
More information about the Ossm-members mailing list