[Ossm-members] Linux Distribucija

Ljupcho ljupcost at {REMOVE}freemail.org.mk
Tue Mar 23 17:19:43 UTC 2004


Ми треба похитно некој постара дистрибуција која ќе работи на 133 нормално
со графичка околина. Машината би се користила за Интернет играње карти и
куцање во OpenOffice.

Јас успеав да инсталирам МДК 8.2 со Гноме 1.4 (тоа е најстаро што имав) ама
се влече ко црв.
More information about the Ossm-members mailing list