[Ossm-members] Re: Linux Distribucija

Љупчо ywhcpbfg at serrznvy.bet.zx[ROT13]
Wed Mar 24 07:46:11 UTC 2004


On Wed, 24 Mar 2004 00:38:41 +0100, Mirce Vladimirov wrote:

 
> Многу бараш. Или да налупаш РАМ меморија > 200 МБ или посилна плоча со
> посилен процесор. Постара дистрибуција е релативно лесно да
> најдеш(јас имам), и таква со ГУИ, но, ОпенОфис цица ресурси. МНОГУ.

Кажи што имаш? Може да ми заврши работа. Ќе инсталирам КOFFICE и тоа само
текст процесорот. More information about the Ossm-members mailing list