[Ossm-members] AbiWord

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Fri May 7 12:09:57 UTC 2004


> Е сега abiword вика верзија 1.04. Старо да не е ова? Го најдов на slackware9 
> дискот. На 9.1 им текнало од xap во gnome да го стават, а gnome-то го 
> немам. :)

Јас имам 2.0.6 (претпоставувам дистрибуирана со dropline), работи
перфекција и со фонтови и со кирилици и све друго. Е нема import OO.o,
но со брзината и едноставноста компензира за тоа :-)
Check it out!

http://212.110.73.242/snap3.png


-- 
Томислав Марковски


What the world *really* needs is a good Automatic Bicycle Sharpener.


More information about the Ossm-members mailing list