[Ossm-members] AbiWord

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Fri May 7 12:09:37 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

> On пет, 2004-05-07 at 14:09, Томислав Марковски wrote:
> 
>>Јас имам 2.0.6 (претпоставувам дистрибуирана со dropline), работи
>>перфекција и со фонтови и со кирилици и све друго. Е нема import OO.o,
>>но со брзината и едноставноста компензира за тоа :-)
> 
> 
> Моја грешка, има поддршка за OO, и за MS итн. Е сега, една работа
> приметив, кога снимаш документ во MS Word формат, го снима уствари во
> RTF.
> За фонтовите, ги чита од xfs, така да нема фрка.
> 
> 
> 
> 
> ------------------------------------------------------------------------
> 
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
да не има некој од вас што пробал да го инсталира

abiword-2.1.2-1

(од sourceforge rpm пакет) на мандраке.

Може да ми кажете кои пакети со библиотеки ги бара?

-- 
Regards,
Darko Nikolovski
----------
National Payment Card A.D. - Skopje
Kuzman Josifovski Pitu br.1
1000 Skopje
tel. ++389 2 3293 804
mob. ++389 70 585 218
e-mail: darkon at npk.com.mk
More information about the Ossm-members mailing list