[Ossm-members] Predavanja

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sun May 16 18:49:32 UTC 2004


Здраво
Како што спомнав на InstallFest-от, г-динот Миодраг Дадасовиќ 
(miodrag at nubsk.edu.mk) oд Народна и универзитетска библиотека е 
заинтересиран да организира предавања во врска со Линуксот и 
библиотекарството. Па ако има интерес, обратете му се на горенаведената 
адреса.

Поздрав Боби
More information about the Ossm-members mailing list