[Ossm-members] Re: Fedora Core 2

vane vanini at mt.net.mk
Thu May 20 07:02:51 UTC 2004


Дечки !

Да ми кажете кои дистибуции
Можам да ги инсталирам кај сакам и колку сакам,
На пример фирми интернет кафеа итн. Кои не сакаат
да платат Лиценци за ЊиЊдонс пошто ич не им ни треба
Ми препорачувате нешто а !?


More information about the Ossm-members mailing list