[Ossm-members] Re: Fedora Core 2

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu May 20 12:33:36 UTC 2004


> Да ми кажете кои дистибуции
> Можам да ги инсталирам кај сакам и колку сакам,
> На пример фирми интернет кафеа итн. Кои не сакаат
> да платат Лиценци за ЊиЊдонс пошто ич не им ни треба
> Ми препорачувате нешто а !?

со Slackware, Debian, Fedora, Mandrake Comunity немаш проблем, у принцип и со 
другите немаш гајле ама и немаш потреба од други.

Моја препорака, инсталирај си Slackware, среди го за употреба во интернет 
кафе, направи image на CD и после само го ставаш CD-то и го копираш сегде.

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list