[Ossm-members] Re: Lugola calling!

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue May 25 23:33:11 UTC 2004


На 25 мај 2004 (вторник), Aleksandar Balalovski напиша:

> Истовремено (како некој да не блосој), стигна писмо од Интернет Кафе 
> МРЕЖА од Битола, кое бараше информации за мигрирање кон Linux базиран 
> ОС, и понуда на услуги што групата ѓи нуди. Се разбира тие беа испратени.

Ова се некои ценовници што си ги имате или текстови за мигрирање?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list