[Ossm-members] Re: Lugola calling!

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed May 26 11:27:57 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>На 25 мај 2004 (вторник), Aleksandar Balalovski напиша:
>
>  
>
>>Истовремено (како некој да не блосој), стигна писмо од Интернет Кафе 
>>МРЕЖА од Битола, кое бараше информации за мигрирање кон Linux базиран 
>>ОС, и понуда на услуги што групата ѓи нуди. Се разбира тие беа испратени.
>>    
>>
>
>Ова се некои ценовници што си ги имате или текстови за мигрирање?
>
>  
>
Во понудата беа понудени услугите што го нудиме, за некои од нив се 
наплаќа одредена цена, работна рака и сл.

>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>
More information about the Ossm-members mailing list