RE: [Ossm-members] GIMP превод

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Thu May 27 07:03:27 UTC 2004


Честитки за иницијативата. Поздрав до Кочани.

| Да не знае некој каде и на кој да му ги пратам преводите на GIMP 2.0 
| кога ќе бидат готови? На сајтот на гимп не можев да најдам кој е главен 
| и одговорен уредник за таа работа. Го прашав типчето од Србија кој што 

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.8/mk/extras/index.html

Статус на преводот на GIMP кој е вклучен во GNOME 2.8 extras.

| контактирам Иван Стојмиров, оти он била главен за преводот на GNOME за 
| Македонија :-) ама ја не гледам баш некоја логична врска меѓу 
| GNOME и GIMP?!

Аха, Иванот е риспонсибл за све што е на G. (gnome, gtk, gimp, gay итн.)
:)


More information about the Ossm-members mailing list