[Ossm-members] GIMP превод

Новица Наков novica at bagra.org
Fri May 28 08:31:51 UTC 2004


Vladimir Stefanov напиша: 

> Да не знае некој каде и на кој да му ги пратам преводите на GIMP 2.0
> кога ќе бидат готови? 

А ги следиш ли оние правилата што ги направивме за преведување?

> Ohridska 35, 2300 Kocani

Да не има и Кочанска во Охрид? :)


-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list