RE: [Ossm-members] GIMP превод

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Fri May 28 10:02:51 UTC 2004


| Да не има и Кочанска во Охрид? :)

„Охридска“ и „Прилепска“ мислам дека ги има во секој град. Јас сум на Прилепска во Битола, а како мал живеев блиску до Охридска. Еве Балаловски знае :-)


More information about the Ossm-members mailing list