[Ossm-members] rezenje

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sat May 29 11:47:03 UTC 2004


Марко И. wrote:

>>> kde pa si rekov da ne ima nesto vrska 4 cd   
>>
>>
>> Најверојатно нема. Но, како тоа не ти работи?
>>  
>>
> veke stegnav cancel i go instalirav mandrakot no xmms ne mi raboti 
> samo pod
> I kaj mene i kaj eden drugar isto. Toj si se vklucuva, ama zaglavuva

Тоа е поради погрешен модул што го користиш за „пеење“ :) Во XMMS одбери 
што користиш, OSS или ALSA. Јас би ти препорачал ALSA, иако и OSS не е 
проблем ако ти ја препознава картичката..
Ова се прави преку Ctrl+P

Иначе, следниот четврток ќе има емисија на Тера, па 
Прилепчани...гледајте, ја фаќате Тера во ПП! Ќе ве известам за точното 
време!

АлександарMore information about the Ossm-members mailing list