[Ossm-members] Rezhenje CDa [ I T N O ! ! ! ]

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Mon May 31 15:02:30 UTC 2004


Момци и девојки,
The time has come.

Треба да се режат CD-ата за кои зборувавме во неколку предходни тредови.

Сите што се пријавија до сега, а и оние што заборавиле да се пријават а 
сакаат да помогнат:

Денеска (понеделник), во 19:00, кај споменикот на Мајка Тереза (карши 
кината Вардар, Култура...).
Треба да дојдете за да ја поделиме работата. Има доста дискови за 
режење, а малце време.


Слобода или Смрт!


-- 
(c) 2003 All rights wronged unless left.More information about the Ossm-members mailing list