[Ossm-members] Re: припрема за (превод на) firefox 1.0?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Nov 1 21:20:51 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Но, луѓето од Мозила го смениле системот за локализација. Сега преводот се 
>прави со cvs директориуми, не со jar-ови, така што во моментов не знам како 
>

Во кој формат е сега преводот?
More information about the Ossm-members mailing list