[Ossm-members] Prevod: domain, mailing lista(2)

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Nov 2 10:23:37 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>2. Domain Уфо ми кажа дека се преведувало во КДЕ, Гноме како Домен. Што
>му фали т.е. зашто не се преведува "одредница"? 
>
>  
>
Па не знам ти шо викаш? Фале ли му? Што е тоа одредница? Јас не знам. И 
пример како ќе го гледа народот тоа? Тоа е тоа. Некои работи нема да 
можеме да ги преведуваме како што треба.
Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list