[Ossm-members] Re: Листа за локализацијлокализација

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Nov 3 20:56:28 UTC 2004


Томислав Марковски напиша: 

> Следење на уште една листа не е никаков проблем, кога веќе сите пратиме по
> минимум едно 10-тина листи.

Мене ми е. Се надевам дека од време на време ќе испраќате овде некои редовни 
извештаи што би не засегале сите.

> Сепак локализацијата е најголемиот заеднички проект на
> нашава заедница.

Сепак оваа листа е најголемата листа на нашата заедница. 


-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list