[Ossm-members] Re: припрема за (превод на) firefox 1.0?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Nov 6 14:26:45 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Жал ми е што немам добри вести. :(
>

Мозила.орг е бејзд ин д ЈУЕСЕЈ, па нели би било добро коа би го 
покренале па прашањето за името? Ако серат дека почитуваат ОН резолуции, 
може да се користиме со итрините на КДЕ програмерите. :)

Не знам за вас, ама колку и да е мозила добар софтвер мене лично ме кочи 
да го користам и да го промовирам онолку колку што можам се додека стои 
тоа Фајром таму.More information about the Ossm-members mailing list