[Ossm-members] Re: припрема за ( превод =?utf-8?b?INC90LA=?=) firefox 1.0?

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sat Nov 6 15:02:07 UTC 2004


On Saturday 06 November 2004 15:26, Arangel Angov wrote:
> Новица Наков wrote:
> >Жал ми е што немам добри вести. :(
>
> Мозила.орг е бејзд ин д ЈУЕСЕЈ, па нели би било добро коа би го
> покренале па прашањето за името? Ако серат дека почитуваат ОН резолуции,
> може да се користиме со итрините на КДЕ програмерите. :)

Aх тие КДЕ програмери :)
Патем, добра идеја...


-- 
Ако молчам, не сум слеп!


More information about the Ossm-members mailing list